De beste manier om de kust van Thessaloniki te ontdekken

Het centrum van Thessaloniki ligt direct aan zee. Vanuit het centrum fiets je met gemak 12 km over een van de enige fietspaden van de stad langs het water. Onderweg op de boulevard is van alles te zien. Bekende bezienswaardigheden, zoals de witte toren, de koninklijke schouwburg, het concertgebouw, de paraplusculpturen en de artistieke, thematische tuinen zorgen voor een afwisselend uitzicht.

Tijdens deze relaxte fietstour langs de kustlijn van Thessaloniki nemen wij je in ongeveer drie uur mee langs al deze bezienswaardigheden. Je krijgt tijdens deze tour een goede indruk van het moderne gezicht van Thessaloniki. Onze Nederlandstalige tourleiders vertellen je interessante feitjes en leuke anekdotes over het dagelijkse leven van de inwoners van Thessaloniki. 

Standbeeld van de paraplus aan de kust van Thessaloniki

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Thessaloniki. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze fietstour is ideaal als je al een paar dagen in Thessaloniki bent, of er al meerdere keren bent geweest. 

Zin om deze tour te doen?

Ontdek de weg aan de prachtige kust van Thessaloniki!
Tour boeken