De beste manier om Thessaloniki op eigen tempo te bezoeken

Fietsen huren in Thessaloniki biedt een geweldige manier om deze Griekse stad te verkennen. In slechts enkele uren kun je langs iconische plekken zoals de Witte Toren, de Romeinse Agora en de betoverende Paraplu Sculpturen op de boulevard fietsen. Ontdek niet alleen de beroemde bezienswaardigheden, maar ook de minder bekende juweeltjes, terwijl je geniet van de warme Griekse gastvrijheid.

Met onze comfortabele Nederlandse Cortina fietsen en zelfgeleide routes in het Nederlands, ben je verzekerd van een geweldige verkenningstocht langs de meest charmante plekjes van Thessaloniki.

De fietsroutes zijn geschikt voor het hele gezin. Kinderen vanaf ongeveer 8 jaar fietsen zelf, voor jongere kinderen hebben we comfortabele en veilige fietszitjes.

Paraplu’s aan zee bij zonsondergang

Self-guided fietstours 

Huur jij een fiets bij ons? Schaf dan voor €7,50.- een self guided tour aan! Met deze self guided tour ga je op eigen houtje op pad en word je begeleid via de Active Nav App. Hierop staat de route die je tijdens een begeleide tour ook zal fietsen. Daarnaast staat ook alle informatie over verschillende bezienswaardigheden in de app.

Wij bieden twee self guided fietstours aan: Highlight Tour en de Ride & Bite fietstour. 

Highlight fietstour

Ontdek de hoogtepunten van Thessaloniki op de fiets met onze Highlight Fietstour, begeleid door onze mobiele app. Ga op je eigen tempo langs iconische plekken zoals de Witte Toren, de Rotonda, Kamara, de Romeinse Agora en het levendige Aristotelesplein. Fiets door charmante wijken als Valaoritou en Ladadika, verken lokale foodmarkten zoals de Kapani en neem de tijd bij bezienswaardigheden die je interesse wekken. De flexibiliteit van deze tour stelt jou in staat om zelf te bepalen hoelang je op elke locatie wilt blijven hangen. Geen zin om te fietsen? Deze tour is ook beschikbaar als wandeltour!

Ride and bite 

Ervaar de culinaire en culturele rijkdom van Thessaloniki tijdens onze self guided foodtour per fiets. Gebruik onze Active Nav App om de route te volgen en ontdek bij elke stop de boeiende informatie in de app.

Fiets langs culturele hoogtepunten zoals het Aristotelousplein, de sfeervolle Ladadika wijk en de levendige boulevard. Tijdens deze selfguided tour proef je de lokale smaken van Thessaloniki op de Kapani en Modiano markten. Verwen je smaakpapillen met verrukkelijke lokale delicatessen en geniet van kleine gerechtjes, terwijl jij bepaalt waar en wat je graag wilt proeven bij de verschillende delicatessezaakjes!

Zin om fietsen te huren?

Huur een fiets in Athene voor ultieme flexibiliteit tijdens je verkenningstocht door de stad. Kies uit zelfgeleide routes om de hoogtepunten of kustlijn van Athene te ontdekken. Ideaal als je graag je eigen tempo bepaalt of uitgebreid wilt verkennen!
Tour boeken