De beste manier om de highlights van Thessaloniki te ontdekken

In Thessaloniki valt zoveel te ontdekken, van een rijke geschiedenis tot een bruisende hedendaagse cultuur. Onze fietstour “Highlights van Thessaloniki” voelt als een reis door de tijd, waarbij je de stad in al haar pracht verkent. Tijdens deze tour doorkruisen we de kronkelende straten, passeren we majestueuze pleinen en verkennen we charmante buurten en hun verhalen uit vervlogen tijden.

In ongeveer drie uur laten we je onder andere de kleurrijke wijken Valaoritou, Kamara en Ladadika zien, bewonderen we de beroemde witte toren, snuiven we de sfeer op van lokale marktjes en aanschouwen we het standbeeld van Alexander de Grote. Hier verken je niet alleen de iconische bezienswaardigheden, maar ook de verborgen schatten die je normaal gesproken zou missen.

Deze tour is perfect voor iedereen die voor de eerste keer de stad bezoekt of op korte tijd de belangrijkste plekjes wil ontdekken.

Cortinafietsen voor de bekende Witte Toren van Thessaloniki

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Thessaloniki. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze fietstour is ideaal voor het begin van je verblijf in Thessaloniki.

Prive fietstour

Fiets je liever alleen met je eigen vriendengroepje of gezin? Boek dan onze privétour. Je bepaalt dan zelf hoe laat je start en met wie je fietst. Daarnaast kun je bepaalde voorkeuren en interesses aangeven en maken we de tour op maat. Klik hier voor meer informatie over de privéfietstour.

Zin om deze tour te doen?

Verken Thessaloniki in drie uur tijdens onze Highlight Fietstour en ontdek zowel bekende bezienswaardigheden als verborgen parels.
Tour boeken