De beste manier om culinair Thessaloniki te ontdekken

Stap in de culinaire wereld van Griekenland met onze Ride and Bite Fietstour, speciaal ontworpen voor foodies die graag verrast worden. Deze unieke tour neemt je mee langs de hoogtepunten van Thessaloniki, waaronder het levendige Aristotelousplein, de iconische witte toren, de prachtige boulevard en de sfeervolle Ladadikawijk. Een van de hoogtepunten van Thessaloniki zijn de foodmarkten, zoals de Kapani en Modiano markten, die uitgebreid aan bod komen tijdens onze Thessaloniki foodtour.

Onze Nederlandstalige tourleiders brengen het dagelijkse leven en de unieke gebruiken tot leven door verhalen en anekdotes te delen. Ze nemen je mee in hun eigen ervaringen en perspectieven op het leven in deze bruisende stad. Bovendien staan ze klaar om al je vragen te beantwoorden.

De Ride and Bite Fietstour is een unieke ervaring voor iedereen die niet alleen wil genieten van de smaken van Griekenland, maar ook meer wil leren over de cultuur en tradities die achter deze heerlijke gerechten schuilgaan.

Twee dames op de vismarkt

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Thessaloniki. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze fietstour is een onmisbare ervaring voor iedereen die niet alleen wil genieten van de smaken van Griekenland, maar ook meer wil leren over de cultuur en tradities die achter deze heerlijke gerechten schuilgaan.

Zin om deze tour te doen?

Boek en ontdek culinair Thessaloniki tijdens onze Ride & Bite fietstour en proef verschillende gerechten die de Griekse keuken typeren.
Tour boeken