De beste manier om de eetcultuur van de stad te verkennen

Verken de smaken van Thessaloniki tijdens onze foodtour, een culinaire trip die je alle heerlijkheden van de Griekse keuken laat ontdekken. Onze gepassioneerde tourleider neemt je mee op ontdekking door het centrum van de stad, waar oude winkeltjes naast moderne boetieks floreren en waar de lokale markten je meenemen in de echte food scene van Thessaloniki.

Op de tour word je onder andere ondergedompeld in de Griekse ontbijt tradities met proeverijen van traditionele koulouri en bougatsa. Ontdek de kunst en tradities van Griekse koffie en geniet van diverse zoetigheden. Verder onthult de tourleider geheimen van diverse olijfsoorten en de veelzijdigheid van olijfolie in traditionele Griekse gerechten. Leer meer over Griekse kruiden en hun toepassingen in klassieke gerechten, terwijl je kennismaakt met hun unieke smaken.

Deze smaakvolle reis wordt afgesloten met een uitgebreide lunch van verschillende mezedes, waarbij je kunt genieten van een scala aan smaken.

Na deze tour ben je niet alleen een kenner van de Griekse keuken, maar ontvang je ook diverse Griekse recepten om thuis zelf deze culinaire ervaringen te herbeleven. Laat je door ons inspireren en ontdek de verborgen schatten van Thessaloniki’s culinaire wereld.

Verschillende gerechtjes bij de typische mezedes

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Thessaloniki. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze wandeltour is ideaal als je de unieke smaken van Griekenland wil ontdekken.

Zin om deze tour te doen?

Reserveer nu en laat je culinair verwennen in Thessaloniki tijdens een wandeling langs lokale adresjes met heerlijke hapjes.
Tour boeken