De beste manier om culinair Thessaloniki te ontdekken

Stap in de culinaire wereld van Griekenland met onze Ride and Bite Fietstour, speciaal ontworpen voor foodies die graag verrast worden. Deze unieke tour neemt je mee langs de hoogtepunten van Thessaloniki, in het bijzondere de gekende foodmarkten van de stad.

Onze Nederlandstalige tourleiders brengen het dagelijkse leven en de unieke gebruiken omtrent eten tot leven door verhalen en anekdotes te delen. Ze nemen je mee in hun eigen ervaringen en perspectieven op het leven en de culinaire gebruiken in deze bruisende stad. Bovendien staan ze klaar om al je vragen te beantwoorden.

 

Twee dames op de vismarkt

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Thessaloniki. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze fietstour is een onmisbare ervaring voor iedereen die niet alleen wil genieten van de smaken van Griekenland, maar ook meer wil leren over de cultuur en tradities die achter deze heerlijke gerechten schuilgaan.

Zin om deze tour te doen?

Boek nu, ontdek culinair Thessaloniki tijdens onze Ride & Bite fietstour en proef verschillende gerechten die de Griekse keuken typeren.
Tour boeken