De beste manier om zelf de eetcultuur van de stad te verkennen

Maak kennis met zowel de heerlijke keuken van Thessaloniki tijdens onze walking dinner. Al wandelend ontdek je zelf de verschillende highlights van de stad, maar leer je vooral verschillende gerechten kennen die de stad typeren. 

Onderweg stop je bij drie verschillende restaurants voor een voorgerecht, een hoofdgerecht en dessert. Geen tourist traps, maar juist plekjes waar de lokale bevolking zelf heel graag komt. Bij elk restaurant kun je kiezen uit drie verschillende gerechten. Aan het einde van de avond heb je niet alleen genoten van een uitgebreide maaltijd, maar ook een geweldige indruk gekregen van wat de stad te bieden heeft.

De vleesafdeling op de Kapiano markt in het hart van Thessaloniki

Hoe werkt het?

Via de knop onderaan de pagina word je doorverbonden om een reservering te maken. Zodra de betaling voltooid is, ontvang je een bevestigingsmail met daarin een uniek boekingsnummer en je naam als bewijs van betaling voor de restaurants. Zo ben je verzekerd van een tafeltje en kun je zorgeloos genieten van deze culinaire ontdekkingsreis!

Zin om deze tour te doen?

Reserveer nu en laat je culinair verwennen in Thessaloniki tijdens een wandeling langs de verborgen pareltjes van de stad met onze unieke selectie aan favoriete restaurants!
Tour boeken