Let’s meet in Thessaloniki – Groepen en incentives

Ons team van enthousiaste Nederlandstalige reisprofessionals met ervaring in Griekenland staat bekend om het samenstellen van verschillende programma’s voor groepen en incentives. Met onze lokale kennis bieden we authentieke ervaringen die verder gaan dan standaard routes, waardoor je een echte kijk krijgt op de Griekse cultuur.

Ons team is flexibel, stressbestendig en past zich moeiteloos aan aan verschillende omstandigheden. Wij bieden verschillende opties, waaronder hotelreserveringen die passen bij jouw voorkeuren en budget, restaurantreserveringen met een uitgebreide selectie van menu-opties, luxe touringcars voor comfortabele (luchthaven) transfers, Nederlandstalige ontvangst en begeleiding gedurende de hele reis, en nog veel meer.

Onze specialiteit is het organiseren van teambuilding activiteiten. Denk hierbij aan fiets- en/of wandeltours, foodtours, eilandtours waarbij je de stad even verlaat en geniet van de rust, enzovoort. Met deze mogelijkheden helpen we graag onvergetelijke ervaringen te creëren voor jouw groep!

De groep van een incentive aan de kust van Thessaloniki

Offerte aanvragen

Graag meer informatie? Vul het formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Groepen en incentives

"*" indicates required fields

Verwachte startdatum*
Verwachte einddatum*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.