Als jouw lokale tourleiders zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van fiets- en wandeltours, inspirerende incentives en op maat gemaakte groepsreizen die je meenemen door de fascinerende cultuur en verborgen schatten van de stad en haar omgeving. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke ontdekkingen, culinaire ervaringen of gewoon ontspannen reizen in goed gezelschap, wij hebben voor ieder wat wils.

Let's meet the team

Ontdek het geweldige team van Let's Meet in Thessaloniki, waar we met passie, expertise en veel plezier jouw ideale Griekse avontuur tot leven brengen!
Een foto van Mirjam aan het standbeeld van Alexander de Grote

Mirjam

Operations Manager

Geia sas! Ik ben Maria ofwel Mirjam, mijn dubbele naam is niet vreemd omdat ik de Griekse en Nederlands nationaliteit heb. Ik geboren en getogen in Sittard maar ik liet geen zomer voorbijgaan om te logeren bij mijn Griekse familie in Thessaloniki, de geboortestad van mijn vader. Ik ben helemaal verliefd geworden op deze stad door mijn mooie jeugdherinneringen. Nu wil ik u graag het “Filoxenia “ gevoel geven tijdens mijn fiets- en culinaire tours. Letterlijk betekent dit in het Grieks: laat een vreemde zich thuis voelen. Ik laat u kennismaken met de authentieke Griekse cultuur en keuken op de mooiste plekjes van mijn stad!

Over ons: Monique

Monique

Director

Hallo, ik ben Monique en sinds 2006 woon ik in het prachtige Griekenland. Mijn liefde voor Griekenland begon tijdens verschillende vakanties, waarbij ik verschillende eilanden en het vasteland ontdekte. Die ervaringen inspireerden mij om de stap te zetten en naar Griekenland te verhuizen. Toen ik in 2006 aan de slag ging als reisleidster voor Griekenland, voelde het als een droom die uitkwam. Ik vestigde me in Athene en startte hier mijn eigen bedrijf. Na een tijdje opende ik een vestiging in Thessaloniki. Nu is het mijn missie om mensen te laten genieten van al het moois dat deze steden te bieden hebben.