Als jouw lokale tourleiders zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van fiets- en wandeltours, inspirerende incentives en op maat gemaakte groepsreizen die je meenemen door de fascinerende cultuur en verborgen schatten van de stad en haar omgeving. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke ontdekkingen, culinaire ervaringen of gewoon ontspannen reizen in goed gezelschap, wij hebben voor ieder wat wils.

Let's meet the team

Ontdek het geweldige team van Let's Meet in Thessaloniki, waar we met passie, expertise en veel plezier jouw ideale Griekse avontuur tot leven brengen!
Over ons 3

Mirjam

Operations Manager

Geia sas! Ik ben Maria ofwel Mirjam, mijn dubbele naam is niet vreemd omdat ik de Griekse en Nederlands nationaliteit heb. Ik geboren en getogen in Sittard maar ik liet geen zomer voorbijgaan om te logeren bij mijn Griekse familie in Thessaloniki, de geboortestad van mijn vader. Ik ben helemaal verliefd geworden op deze stad door mijn mooie jeugdherinneringen. Nu wil ik u graag het “Filoxenia “ gevoel geven tijdens mijn fiets- en culinaire tours. Letterlijk betekent dit in het Grieks: laat een vreemde zich thuis voelen. Ik laat u kennismaken met de authentieke Griekse cultuur en keuken op de mooiste plekjes van mijn stad!

Over ons: Monique

Monique

Director

Hallo, ik ben Monique en sinds 2006 woon ik in het prachtige Griekenland. Mijn liefde voor Griekenland begon tijdens verschillende vakanties, waarbij ik verschillende eilanden en het vasteland ontdekte. Die ervaringen inspireerden mij om de stap te zetten en naar Griekenland te verhuizen. Toen ik in 2006 aan de slag ging als reisleidster voor Griekenland, voelde het als een droom die uitkwam. Ik vestigde me in Athene en startte hier mijn eigen bedrijf. Na een tijdje opende ik een vestiging in Thessaloniki. Nu is het mijn missie om mensen te laten genieten van al het moois dat deze steden te bieden hebben.

Duurzaamheid

Waarom duurzaamheid belangrijk voor ons is

Bij Let’s meet in Thessaloniki streven we ernaar om fiets- en wandeltochten en op maat gemaakte programma’s voor groepen en incentives te creëren. Ons doel is om onze gasten het echte leven van Thessaloniki te leren kennen, met een combinatie van zowel bekende als minder bekende plekjes. Aangezien dat dit intensief kan zijn voor de bestemming, willen we de negatieve effecten van reizen minimaliseren door samen te werken met kleinschalige bedrijven. Verder vinden we het zeer belangrijk om samen te werken met partners die een sterke sociale verantwoordelijkheid tonen.

Onze aandachtspunten:

Milieu: We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. We geven de voorkeur aan fiets- en wandeltochten, reduceren waar mogelijk ons afval en uitstoot met als doel om een minimale ecologische voetafdruk achter te laten in en rondom Thessaloniki.

Gemeenschap: Wij geloven in het ondersteunen van en samenwerken met lokale bedrijven. Hierdoor dragen we niet alleen bij aan de lokale economie, maar zorgen we er ook voor dat onze activiteiten een positieve invloed hebben op de gemeenschap en het milieu.

Klant: We zijn toegewijd in het aanbieden van unieke ervaringen aan al onze klanten. Door (waar mogelijk) te focussen op duurzame activiteiten, transportmiddelen en accommodaties, creëren we de mogelijkheid voor onze klanten om in contact te komen met de lokale cultuur en zo een positieve impact achter te laten op de bestemming.

Voortdurende verbetering: We realiseren ons dat duurzaamheid een proces is. Door constante evaluatie en verbetering waar nodig, proberen we onze impact op een positieve manier te vergroten. Transparantie is hierbij cruciaal, daarom delen we de stappen die we hebben genomen graag met onze klanten. Als je meer wilt weten, kun je hier ons duurzaamheidsbeleid lezen.

Onze inspanningen zijn recentelijk beloond met de erkenning als ‘Travelife Partner’.

Wij geloven dat reizen een geweldige ervaring is als het goed wordt gedaan: door een band op te bouwen met de lokale gemeenschap en de kans te krijgen om een positieve impact te hebben.