Onderwerpen

Navigeer snel naar een onderwerp:

Fietstours Thessaloniki

Wat is de duur van de tour?

Alle tours zijn ongeveer 3 uur.

Hoe kom ik bij het kantoor?

Met het openbaar vervoer: De dichtstbijzijnde bushalte is Kolombou. Vanaf hier is het nog ongeveer 5 minuten naar ons kantoor.

Als je met de auto komt, kun je parkeren in de buurt van ons kantoor. We adviseren echter om geen persoonlijke spullen in de auto achter te laten vanwege het risico op diefstal.

Kan ik een e-bike boeken?

Helaas hebben wij geen e-bikes beschikbaar.

Zijn er flesjes water aanwezig?

Om duurzaamheidsredenen zijn wij overgestapt op een watertank waar je je eigen flesje kan vullen.

Wat is de minimumleeftijd voor de tour?

Onze tours is voor iedereen! Voor de kleinsten zijn er kinderzitjes beschikbaar.

Gaat de tour door bij zware regenval of extreme hitte?

Hoewel het zeldzaam is, regent het soms ook in Thessaloniki. Onze tours gaan echter gewoon door, zelfs bij regen. Mocht een tour vanwege het weer niet doorgaan, dan word je op de hoogte gebracht. Bij extreme hitte kan de tour mogelijk eerder beginnen of later eindigen, waarover je tijdig wordt geïnformeerd.

In welke talen zijn de tours beschikbaar?

Onze tours zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels zodat je kunt kiezen welke taal het meest comfortabel voor jou is om alle informatie te ontvangen.

Groespreizen en incentives

Hoe kan een offerte aangevraagd worden?

Een offerte aanvragen kan via deze link.

Wat is de maximum grootte voor een groep?

In de afgelopen jaren hebben we talloze groepen geholpen, en geen enkele groepsgrootte is voor ons te groot of te klein. We staan open voor het bespreken van groepsgroottes en individuele wensen.

Is het enkel mogelijk een incentive te organiseren in Thessaloniki zelf?

We zijn gespecialiseerd in incentives in Thessaloniki stad. We proberen echter, indien gewenst, soms de stad in te ruilen voor een rustigere plek. Alle opties kunnen besproken worden.

Welke ondersteuning en begeleiding kuIs het mogelijk ondersteuning te krijgen van het organisatieteam tijdens de incentive, met name op locatie?

Wij bieden altijd ondersteuning wanneer gewenst. Dit kan voor de gehele trip, of slechts enkele dagen. De ondersteuning is beschikbaar in het Nederlands en/of Engels.