De beste manier om zelf een andere kant van Thessaloniki te ontdekken

Ontdek de betoverende bovenstad Ano Poli met onze self-guided stadswandeling. Deze tour neemt je mee door geplaveide straten, langs traditionele huizen en onthult indrukwekkende bezienswaardigheden die bekend staan om hun rijke geschiedenis en charme.

Wandel langs de sfeervolle straatjes en ontdek UNESCO-werelderfgoedlocaties, waaronder de eeuwenoude kloosters van Vlatadon en Osio David, evenals de Eptapygrio-gevangenis. Terwijl je je een weg baant door de smalle steegjes, word je omringd door de eeuwenoude stadsmuren en kan je genieten van het adembenemende uitzicht vanaf de overblijfselen van het oude fort.

Een typisch Grieks huis met bloemen in Ano Poli

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Thessaloniki. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze tour is perfect voor iedereen die voor de eerste keer de stad bezoekt of op korte tijd de belangrijkste plekjes wil ontdekken.

Zin om deze tour te doen?

Boek nu onze ontspannen wandeltour en ontdek het oude en moderne Thessaloniki, met levendige markten en de imposante Witte Toren, met adembenemende uitzichten en een heerlijke traktatie onderweg!
Tour boeken