De beste manier om een andere kant van Thessaloniki te ontdekken

Ontdek de betoverende bovenstad Ano Poli met onze begeleide stadswandeling. Deze tour neemt je mee door geplaveide straten, langs traditionele huizen en onthult indrukwekkende bezienswaardigheden die bekend staan om hun rijke geschiedenis en charme.

Je reis omhoog wordt vergemakkelijkt door een taxi die je naar de bovenstad brengt, waardoor je met frisse energie kunt beginnen aan de verkenningstocht door deze betoverende wijk.

Wandel langs de sfeervolle straatjes en ontdek UNESCO-werelderfgoedlocaties, waaronder de eeuwenoude kloosters van Vlatadon en Osio David, evenals de Eptapygrio-gevangenis. Terwijl we ons een weg banen door de smalle steegjes, worden we omringd door de eeuwenoude stadsmuren en kunnen we genieten van het adembenemende uitzicht vanaf de overblijfselen van het oude fort.

Na het verkennen van de bovenstad keren we terug naar het moderne centrum. Om de tour in stijl af te sluiten, dompelen we ons onder in de lokale markten.

Deze tour is ook beschikbaar in een app als self guided walking tour. Klik hier voor meer informatie.

Ano Poli wandeltour

"*" indicates required fields

Datum tour*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Een uitzichtpunt vanaf de bovenstad Ano Poli

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Thessaloniki. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze tour is perfect voor iedereen die voor de eerste keer de stad bezoekt of op korte tijd de belangrijkste plekjes wil ontdekken.

Zin om deze tour te doen?

Boek nu onze ontspannen wandeltour en ontdek het oude en moderne Thessaloniki, met levendige markten en de imposante Witte Toren, met adembenemende uitzichten en een heerlijke traktatie onderweg!
Tour boeken