De beste manier om de highlights van Thessaloniki te ontdekken

Ontdek de rijkdom van Thessaloniki met onze “Ontdek Thessaloniki” wandeltour, een betoverende tour langs verborgen parels en iconische bezienswaardigheden van de stad. Tijdens deze drie uur durende ontdekkingstocht verkennen we niet alleen de beroemde plekken zoals de witte toren en de Agios Dimitrios, maar maken we ook kennis met de charmante steegjes, levendige markten en historische wijken die de stad haar unieke karakter geven.

Laat je betoveren door de verhalen die schuilen achter de architecturale pracht van Thessaloniki, verteld door onze Nederlandstalige tourleiders. Ontdek pleinen die bruisen van leven, vol kleur en cultuur, terwijl we korte stops maken voor foto’s.

Deze tour is perfect voor iedereen die voor de eerste keer de stad bezoekt of op korte tijd de belangrijkste plekjes wil ontdekken.

Ano Poli wandeltour

"*" indicates required fields

Datum tour*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Het standbeeld van Alexander de Grote

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Thessaloniki. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze tour is perfect voor iedereen die voor de eerste keer de stad bezoekt of op korte tijd de belangrijkste plekjes wil ontdekken.

Zin om deze tour te doen?

Boek nu onze ontspannen wandeltour en ontdek het oude en moderne Thessaloniki, met levendige markten en de imposante Witte Toren, met adembenemende uitzichten en een heerlijke traktatie onderweg!
Tour boeken